ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΨΗΝΑΚΗ

2018-07-25 12:48

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο !!

Η καταστροφή του τόπου μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια επί Δημαρχίας Ψηνάκη είναι ανυπολογιστη !!!

Η ολοσχερής απουσία του τις τραγικές ώρες της πυρκαγιάς που κατέκαψε ανθρώπους και περιουσίες ήταν και είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ !!

Ακόμη προκλητικότερη είναι η στάση του σήμερα να εμφανίζεται στα διάφορα μέσα και να ισχυρίζεται ότι τάχα παρακολουθούσε από κοντά τα γεγονότα. Αυτός που ήταν ο μεγάλος  ΑΠΩΝ !!

Είναι η στιγμή που σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει σήμερα να ζητήσει από αυτόν τον άσχετο, προκλητικό και τραγικό Δήμαρχο να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και κατά τον τύπο, αφού άλλωστε επί της ουσίας έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό.

Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και ο επικεφαλής αυτής Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Χατζηγιάννης, ΖΗΤΑΜΕ σήμερα από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μαραθώνα να απαιτήσουν την παραίτηση του ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ.

Πρωτίστως ζητάμε από τους δικούς του εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να ορθώσουν για μία φορά έστω το ανάστημά τους και να ζητήσουν και αυτοί από τον επικεφαλής τους να εγκαταλείψει και επισήμως τα καθήκοντά του.

Έχουν χρέος να το κάνουν απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που τούς ψήφισε και έναντι σε όλους τους Δημότες του Δήμου Μαραθώνος.