ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΨΗΝΑΚΗ ! ΔΙΩΚΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ;

2015-03-13 20:43

    Η Δημοτική Παράταξη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ" και ο επικεφαλής της κ. Νίκος Χατζηγιάννης καταγγέλλουν την πρωτοφανή συμπεριφορά του Δημάρχου Μαραθώνος να μετακινεί υπαλλήλους του Δήμου που τολμούν να έχουν ..... άποψη !!

 

    Σήμερα γίναμε δέκτες δύο μετακινήσεων μονίμων υπαλλήλων του Δήμου Μαραθώνος : του κ. Κελαϊδή και του κ. Κλεφτάκη, οι οποίοι μετακινήθηκαν με απόφαση του κ. Ψηνάκη στον Βαρνάβα και τον Μαραθώνα αντίστοιχα.

    Οι δύο αυτές μετακινήσεις δεν είναι καθόλου τυχαίες !!

    Ο κ. Κελαϊδής είναι ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνος και ο κ. Κλεφτάκης είναι γνωστός για την συνδικαλιστική του δράση υπέρ των εργαζομένων στον ιστορικό μας Δήμο.

    Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό το Σωματείο Εργαζομένων έχει επίσημα εκδώσει δύο ανακοινώσεις σχετικά με τα κακώς κείμενα στον Δήμο Μαραθώνα, οι οποίες προφανώς ενόχλησαν τον ..... μονάρχη Ψηνάκη.

    Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται η .... μικροψυχία του ανδρός, ο οποίος δεν αντέχει στην κριτική και την αντίθετη άποψη.

    Για άλλη μία φορά παρουσιάζεται το αληθινό πρόσωπο του Δημάρχου Μαραθώνος, ο οποίος επιθυμεί μόνον ..... κόλακες γύρω του και "θαυμαστές" εαυτού.

    Δηλώνουμε αποφασιστικά και ξεκάθαρα ότι καμία φωνή, κανενός υπαλλήλου του Δήμου δεν θα σφραγιστεί με αυτές τις μεθόδους !!

    Καλούμε το προσωπικό του Δήμου σε κινητοποιήσεις για την προάσπιση των εργασιακών του δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων του στην ελευθεροτυπία.

    Στον ιστορικό μας Δήμο συμπεριφορές αυταρχισμού και ρεβανσισμού δεν έχουν θέση.