ΝΕΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ... ΑΠΟ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ

2015-09-10 13:48

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας..

Την ώρα που αμέτρητοι τόνοι σκουπιδιών σωριάζονται και ζέχνουν σε κάθε γειτονιά του Δήμου Μαραθώνα.

Την ώρα που τα σχολεία της πόλης μας έχουν στοιχειώδεις ελλείψεις σε υλικό και υποδομές.

Την ώρα που το Κολυμβητήριο της Νέας Μάκρης παραμένει κλειστό λόγω έλλειψης πόρων θέρμανσης και συντήρησης.

Την ώρα που τα κλαδιά κοντεύουν να ...βγάλουν ρίζες...

 

Την ώρα αυτή ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης, ζητά από το Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα να εγκρίνει νέα πίστωση στον Προϋπολογισμό μέχρι του ποσού των 6.762,00 ΕΥΡΩ για αγορά παρασήμων σε επιφανείς προσωπικότητες, τις οποίες ο ίδιος επιλέγει πάντα βέβαια κατά το δοκούν !!

Είναι πλέον φανερό ότι ο κ. Ψηνάκης με λεφτά των δημοτών κάνει ο ίδιος Δημόσιες Σχέσεις, αποκλειστικά για τον εαυτό του βέβαια, διότι εάν πράγματι τον ενδιέφερε το καλό του Δήμου Μαραθώνος και η αληθινή προβολή του, τότε θα έπρεπε να συναποφασίζει για τις απονομές, το ανώτατο όργανο του Δήμου, δηλ. το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι ο ίδιος προσωπικά.

Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και ο επικεφαλής της κ. Νίκος Χατζηγιάννης, καταδικάζουν τις νέες αυτές σπατάλες σε βάρος των δημοτών και καλεί άμεσα όλους τους δημοτικούς συμβούλους να καταψηφίσουν την πρόταση του κ. Ψηνάκη και να βάλουν φρένο στην κατασπατάληση χρημάτων που θα μπορούσαν να διατεθούν για το πραγματικά κοινό καλό της πόλης και των παιδιών μας