ΝΕΑ ΝΤΡΟΠΗ : ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ !

2015-10-24 21:11

       

       

        Αυτό που γίνεται στο Δήμο Μαραθώνα δεν έχει προηγούμενο.

       Ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κ. Νίκος Χατζηγιάννης παρευρέθηκε σήμερα 24-10-2015 στην Γενική Συνέλευση του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης στο σινέ ΑΛΙΚΗ, όπου με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΜΑ) ζήτησε από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο να τής καταβάλει τίμημα για την χρήση των εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Μάκρης.

        Μάλιστα, κατά υπολογισμούς του Συλλόγου το τίμημα αυτό θα ανέρχεται σε 1.000 (!!) ΕΥΡΩ το μήνα !!

        Είναι πρωτοφανές και φυσικά απαράδεκτο η δημοτική αρχή να ζητάει λεφτά από έναν Σύλλογο ο οποίος ιστορικά έχει εμφανίσει ιδιαίτερα αξιόλογη δράση και στα Τμήματά του (μπάσκετ, βόλλεϋ, χορού, καράτε κλπ) μετέχουν εκατοντάδες μέλη της περιοχής μας, παράγοντας έργο, πολιτισμό και κουλτούρα.

        Ο κ. Νίκος Χατζηγιάννης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του Συλλόγου και τόνισε την αδιαπραγμάτευτη θέση του να παραμείνει ο Σύλλογος στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου (πρώην Αμερικανική Βάση) χωρίς φυσικά τίμημα. Τόνισε δε ότι το θέμα λόγω της σοβαρότητάς του πρέπει και θα έρθει με πρωτοβουλία του άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

        Για μία ακόμη φορά η δημοτική Αρχή και οι διορισμένοι από αυτήν διοικούντες της ΚΕΔΜΑ, με τις ενέργειές τους τορπιλίζουν τις κοινωνικές δομές και την συλλογική εκπροσώπηση των πολιτών σε φορείς μαζικής εθελοντικής συμμετοχής που προσφέρουν έργο στον τόπο.

Ούτε αυτή την φορά θα τούς περάσει !!

Θα είμαστε και πάλι στις επάλξεις και στα χαρακώματα για να προστατεύσουμε το αυτονόητο.