ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ... ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...

2015-10-14 22:31

    Η Δημοτική Παράταξη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ" και ο επικεφαλής αυτής Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Χατζηγιάννης με θλίψη παρακολουθούμε το "φαινόμενο" των διαδοχικών παραιτήσεων στελεχών της δημοτικής αρχής Μαραθώνα.

    Παρότι, είναι γνωστές οι πλείστες όσες διαφωνίες μας για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου από τον κ. Ψηνάκη και την δημοτική του αρχή και ενώ είναι γνωστές οι ενστάσεις μας για τον τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας της πόλης μας, θεωρούμε ωστόσο, ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται ασφυκτικά, καθώς :

1. Έχει ήδη διανυθεί σχεδόν το 1/3 της πραγματικής θητείας της δημοτικής αρχής του κ. Ψηνάκη (17 μήνες από εκλογές 2014 σε σύνολο 60 μηνών έως εκλογές 2019)

2. Στο διάστημα αυτό δεν έχει παρουσιαστεί από την δημοτική αρχή κανένα έργο, αλλά και κανένας προγραμματισμός έργου.

3. Η διαχείριση της καθημερινότητας των δημοτών και κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα είναι ανεπαρκέστατη.

 

    Με τα δεδομένα αυτά, θεωρούμε ότι τα στελέχη της δημοτικής αρχής, σε όποιες θέσεις και αν βρίσκονται, πρέπει να θέσουν κατά μέρος τις όποιες προσωπικές τους πικρίες και αντί να παραιτούνται από διάφορες θέσεις ευθύνης, να αναλάβουν το θάρρος να εργαστούν για τον Δήμο και να προσφέρουν από τις θέσεις που κατέχουν.

    Οι Δημότες του Μαραθώνα ανησυχούν για το αύριο και όχι για τις θέσεις τους.

    Εμείς, ως Δημοτική Παράταξη Ευθύνης θα συνεχίσουμε τον αγώνα της τίμιας και ξεκάθαρης γλώσσας, ευελπιστώντας ότι θα προσφέρουμε στους συμπολίτες μας δύναμη στην φωνή τους και ΟΡΑΜΑ και ΕΛΠΙΔΑ για τα επόμενα δύσκολα χρόνια.