ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΕΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ....

2015-08-27 13:08

Η άρνηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ) στον Δήμαρχο Μαραθώνα για την διοργάνωση και διεξαγωγή συναυλιών του Σταύρου Ξαρχάκου και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον αρχαιολογικό χώρο του Τύμβου μάλλον δεν είναι τυχαία.

Ο κ. Ψηνάκης αντί να αισχρολογεί εναντίον του Κ.Α.Σ μάλλον θα έπρεπε να δώσει  στους Δημότες του Μαραθώνα εξηγήσεις για το πώς είναι δυνατόν σε δεκάδες άλλες πόλεις της Ελλάδος το ίδιο αυτό Αρχαιολογικό Συμβούλιο να δίνει την άδειά του για την διεξαγωγή συναυλιών εντός αρχαιολογικών χώρων και να μην το πράττει μόνο στον Μαραθώνα !!

Τα πράγματα είναι ίσως πιο απλά και ασφαλώς τελείως διαφορετικά από την εικόνα που επιχειρεί να "λανσάρει" στους δημότες Μαραθώνος ο κ. Ψηνάκης.

Και τούτο διότι, καταρχήν,  το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 29 Αυγούστου γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και οργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι ο Μαραθώνας "έφαγε πόρτα" από το Κ.Α.Σ.

Φαίνεται τελικώς ότι η αλαζονεία του κ. Ψηνάκη και η εμμονή του να παρουσιάζει εαυτόν ως δήθεν μέγα διοργανωτή και εμπνευστή διαφόρων εκδηλώσεων οδήγησαν τον Μαραθώνα σε αυτήν την άρνηση.

Για μία ακόμη φορά ο κ. Ψηνάκης επιβεβαιώνει την αδεξιότητά του να διαχειριστεί καταστάσεις, και, μην "φτάνοντας"  "κάνει κρεμαστάρια" τα γεγονότα...