ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!

2015-03-25 00:01

    Δικαίωση της παράταξης "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ" και του επικεφαλής αυτής κ. Νίκου Χατζηγιάννη αποτελεί η υπ΄ αριθμ. 614/19-3-2015 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών με την οποία τελικώς απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που ζητούσε η Εκκλησία της Ελλάδος κατά του Δήμου Μαραθώνος για την έκταση που βρίσκεται σήμερα η καντίνα του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη.

 

    Για όσους δεν θυμούνται, περί τα τέλη Φεβρουαρίου 2015 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαραθώνος είχε αποφασίσει να συμβιβαστεί με την Εκκλησία της Ελλάδος και να τήν αναγνωρίσει ως ιδιοκτήτρια της έκτασης, εισηγούμενη συμβιβασμό με την Εκκλησία και καταβολή σε αυτήν μισθώματος για την χρήση της καντίνας !!

    Ήταν τότε που η Δημοτική Παράταξη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ" και ο επικεφαλής αυτής, δικηγόρος κ. Νίκος Χατζηγιάννης ξεκίνησαν έναν "ανένδοτο' αγώνα για να καταφέρουν τελικά να πείσουν την δημοτική αρχή Μαραθώνος ότι ο Δήμος Μαραθώνος έπρεπε να μην συμβιβαστεί και να διεκδικήσει την νίκη στα Δικαστήρια.

    Σήμερα, μετά την νίκη αυτή που ήρθε τελικώς, αισθανόμαστε υπερήφανοι και δικαιωμένοι γιατί καταφέραμε να αποτρέψουμε ένα παρολίγον ατόπημα της δημοτικής αρχής με ανυπολόγιστες ζημίες για τους κατοίκους της περιοχής.

 

    Αποδείξαμε ότι οι αγώνες θέλουν τόλμη και πίστη.

    Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όραμα για μία καλύτερη πόλη με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.