ΔΑΠΑΝΩΝ .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΨΗΝΑΚΗ

2014-12-13 12:58

Μέχρι τώρα ο Δήμαρχος Μαραθώνα διατυμπάνιζε εμφατικά ότι ο Δήμος δεν έχει λεφτά.

Όμως, η νέα δημοτική αρχή στο τρίμηνο που ανέλαβε έχει δημιουργήσει ήδη έξοδα που δεν υπήρχαν και που μάλλον δεν θα χρειάζονταν.

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 11-12-2014 ψηφίστηκε από τη δημοτική αρχή η πίστωση του προύπολογισμού με 24.000 ΕΥΡΩ ετησίως για καταβολή αμοιβών για δημόσιες σχέσεις.

Ήδη, ο Δήμος έχει επιβαρυνθεί και με 25.000 ΕΥΡΩ το χρόνο για μισθό Γενικού Γραμματέα που δεν υπήρχε πριν.

Ήδη έχει επίσης προκηρυχθεί θέση για ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου (τον επιλέγει ο ίδιος) για το Γραφείο Τύπου του Δήμου (άλλα λεφτά εκεί).

Την ίδια ώρα, στην Οικονομική επιτροπή του Δήμου έχουν ψηφιστεί μετά από πρόταση του Δημάρχου αμοιβές 8.000 ΕΥΡΩ σε δύο δικηγόρους της επιλογής του για μέχρι το τέλος του χρόνου για να συμβουλεύουν (!!) τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και να συντονίζουν διάφορα θέματα....

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που τα σχολεία της πόλης έχουν ελλείψεις και χρέη παντού (ΟΤΕ, ΙΚΑ κλπ) και

Τελικά, υπάρχουν λεφτά κύριε Δήμαρχε ;
Και αν ναι ποιοι τα παίρνουν ;;

Πόσο ακόμη θα αυξήσετε τα πάγια έξοδα του Δήμου με συνεργάτες της επιλογής σας ;;

Aφήστε τους επισκέπτες σας να μαθαίνουν νέα και να γνωρίζουν γεγονότα στην ιστοσελίδα σας, όσο το δυνατό συχνότερα. Θα χρειαστεί να να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να επισκέπτονται τις σελίδες σας τακτικά, Μπορείτε να χρησιμοποείτε τις τροφοδοτήσεις RSS ώστε να παρέχετε άμεσα στους αναγνώστες σας νέα άρθρα.