ΕΥΤΥΧΩΣ !! ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !

2015-02-02 17:56

 

Μετά την ανάδειξη του θέματος από την Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, αλλά και την σύσσωμη αντίδραση όλης της Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνος, τελικώς, σήμερα, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαραθώνος, συγκλήθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση και ανεκάλεσε την απόφασή της περί συμβιβασμού με την Εκκλησία της Ελλάδος για το θέμα της έκτασης στην περιοχή του γηπέδου Αγίας Μαρίνας.

 

Θυμίζουμε ότι το θέμα ανέδειξε πρώτος ο επικεφαλής της Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κ. Νίκος Χατζηγιάννης, ενώ βεβαίως ακολούθησε και ο κ. Στέργιος Τσίρκας, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κ.κ. Φώτης Δεληβοριάς και Νίκος Στεφανίδης.

 

Αξίζει βεβαίως να σημειώσουμε ότι σημαντικότατος ήταν και ο ρόλος των Δημοτικών Συμβούλων κ. Χρήστου Στάμου και Πόπης Πατεράκη, οι οποίοι ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνα, είχαν εξ΄ αρχής διαφωνήσει με την εκδοχή του συμβιβασμού με την Εκκλησία της Ελλάδος.

 

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να ανακαλέσει την προηγούμενη απόφασή της αποτελεί μία μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης. Αποδείχθηκε ότι 'οταν η αντιπολίτευση είναι συμπαγής και έχει δίκαια αιτήματα ο τόπος αυτός έχει μέλλον !!